Ozan Neşet Ertaş Anadolu Lisesi

Telefon : (412) 290-1907
Belgegeçer : (412) 290-1907
WEB https://759846.meb.k12.tr
Adres : TALAYTEPE MAH.4007 SK OZAN NEŞET ERTAŞ ANADOLU LISESI DIŞ KAPI NO 25 KAYAPINAR / DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerimizin Bilim ve Teknolojiyi takip eden, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören , Sosyal, Çağdaş, Ulusal, Evrensel değerlere sahip bireyler olarak yetişmesini ve okulumuzun bölgede tercih edilen , üniversite başarısı en yüksek okul olmasını istiyoruz.
MİSYON : Ulusal ve Evrensel Değerlere bağlı ,yaratıcı , özgürce düşünen, sürekli öğrenen , öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, her zaman başarıyı hedefleyen öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : KAYAPINAR ANADOLU LİSELERİ ARASI BİLGİ YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Saatler : 08.30- 15.35
Isınma : DOGAL GAZ
Servis : OKULUMUZA AİT SERVİS BULUNMAKTADIR